Den 7/2 kl 17.30 bjuder LN fotoklubben till en fotoföreläsning med KajsaKarin och Mikael Thorvaldsson.

Kajsa Karin och Mikael gillar att resa till olika delar av världen och träffa människor som fortfarande lever traditionellt. Båda fotograferar och KajsaKarin skriver resedagbok.

Vid denna föreläsning kommer de att berätta om och visa bilder från några av sina senaste resor. Du får bl.a. möta Hadzafolket i Tanzania, ett av världens sista jägar-samlar-folk. Hos Woodabe-folket i Tchad får vi följa med på den unika Gerewolfestivalen, där männen dansar med uppspärrade ögon för att attrahera kvinnorna. På Papua Nya Guinea får du följa med på en resa längs Sepikfloden i en urholkad trädstam till genuina byar i regnskogen.

Karin och Mikael kommer även att dela med sig av erfarenheter av att göra fotoresor, ge tips om smultronställen och lämplig utrustning för fotoresor!