Onsdag den 9/10 kl 16.30 kommer Krister Engström till oss på Lindholmen och håller en fotoföreläsning med titeln ”Om att publicera som fotograf”.

****
OBS: Vi börjar 16.30
****

Krister arbetar som fotograf och mycket av det han fotograferar har arkitektur i fokus. Särskilt kulturhistoriska miljöer ligger honom varmt om hjärtat. Mellan uppdragen för olika byråer och magasin jobbar han med bokprojekt. Sedan år 2006 har Krister gett ut sju böcker tillsammans med olika skribenter, bl a böckerna Stationshus-Järnvägsarkitektur i Sverige, Guide till Göteborgs arkitektur, Västsvenska slott och herrgårdar. Under 2018 utkom Lilienbergs Göteborg och Värt en omväg.

Under kvällen visar Krister bilder ur sina olika projekt och berättar om hur arbetet med att göra böcker går till.

För mer information se www.kristerengstrom.com